Početna>modamoda.info>ljepota i zdravlje>nokti i obrve>Šljokice i blještavilo, trend ove zime! Predlažemo 5 trendi lakova za nokte!

Šljokice i blještavilo, trend ove zime! Predlažemo 5 trendi lakova za nokte!

Šljokice, zlato, srebro, metal, sve su to efekti koji su apsolutni hit ove zime, posebno kada je riječ o noktima. Pronašli smo nekoliko lakova za nokte koji su u skladu s novim trendom, pa pogledajte.

Essence Winter Glow

 

“Leda i vatra!” to je slogan nove Essence Winter Glow kolekcije lakova za nokte. Crvena, zlatna, siva su neke od boja koje možete pronaći u ovom novom izdanju Essence. Mi vam preporučujemo nijansu 02 I see ice.

Cijena Essence Winter Glow laka za nokte je 4 KM (oko 2 eura).

Catrice Moon Rock Effect

 

Kolekcija Moon Rock predstavlja paletu lakova koji su bogati svjetlucavim pahuljicama. Karakteriše je mogućnost jako brzog sušenja. Dolazi i više svjetlucavih nijansi koje su inspirisane Zemljom, kamenjem, metalima, itd. Naš prijedlog je nijansa 02 Honey Moon.

Cijena Catrice Moon Rock Effect laka za nokte je 6 KM (oko 3 eura).

Maybelline Color Show

Ove zime blještavilo i glamur posebno su izraženi na noktima. Limitirana kolekcija lakova za nokte Color Show od Maybelline učiniće praznike posebnim. Dolazi u tri transparentne verzije s šljokicama i gliter završetkom. Zahvaljujući Quick Dry formuli suši se za samo 60 sekundi. Predlažemo vam nijansu 466 Disco Ball.

Cijena Maybelline Color Show laka za nokte je 8 KM (oko 4 eura).

Astor Quick & Shine

Astor Quick & Shine lak za nokte daje jedinstven pečat noktima. Četkica omogućava besprijekorno, lako nanošenje uz sjajne rezultate. Suši se u roku od 45 sekundi. Sadrži paletu modernih nijansi od kojih vam predlažemo 502.

Cijena Astor Quick & Shine laka za nokte je 10 KM (oko 5 eura).

 

Artdeco Crystal Garden

Crystal Gradne je limitirana kolekcija brenda Artdeco. Uljepšajte svoje nokte česticama bisera koje izgledaju kao beskonačno mnogo svjetlucavih kristala. Svi Crystal lakovi daju šimer efekat. Lakovi sa prijatnim mirisom, lako se nanose, brzo se suše i prilično su postojani na noktima. Predlažemo vam Crystal Garden 6 sparkling snow.

Cijena Crystal Garden laka za nokte je 17 KM (oko 8,5 eura).

Komentariši