Početna>modamoda.info>životni stil>dom>Izrada DIY projekata za moderni enterijer – 6 ideja za inspiraciju i personalizaciju vašeg doma!

Izrada DIY projekata za moderni enterijer – 6 ideja za inspiraciju i personalizaciju vašeg doma!

moderna stolica u stilu srednjeg vijeka moderna tabla za ceduljice moderna ukrasna tkanina

Sigurni smo da želite inspiraciju za uređenje vašeg doma! Bez obzira na to da li želite napraviti nešto brzo i jednostavno, ili se okušati u projektima koji zahtijevaju malo više vremena, donosimo vam 6 ideja za moderni enterijer koji će vaš dom učiniti posebnim.

Krznena šik stolica – jednostavna izrada za sjajan rezultat

Ova krznena stolica je pravi modni dodatak za vaš dom. Izrada je jednostavna, a za ovaj projekat potrebno je samo nekoliko materijala kao što su okrugla drvena ploča, noge u stilu srednjeg vijeka i krzneni materijal. Konačan proizvod izgleda jako skupo, a možete ga napraviti uz minimalan napor.

moderna stolica u stilu srednjeg vijeka

Drveni stalak za odjeću – napravite ga sami za samo 10 minuta

Za ovaj projekt potrebno vam je samo nekoliko drvenih tipli i borovih dasaka, što ga čini izuzetno jednostavnim za izradu. Bez potrebe za rezanjem, ovaj stalak za odjeću je gotov za samo 10 minuta. Idealno rješenje za maleni prostor ili za organizaciju dječije garderobe.

stalak za dječiju odjeću

Baloni sa svjetlucavim špagama – zanimljiva dekoracija za djecu

Ova dekoracija sa balonima i svjetlucavom žicom savršena je za dječiju sobu. Špagu možete saviti onoliko puta koliko želite, a ona će ostati u tom obliku zahvaljujući žici ukrašenoj šljokicama. Ova dekoracija je brza i jednostavna za izradu, a djeca će je obožavati.

ukrasni baloni sa šljokicama

Luster od šešira – unikatni dodatak za vaš dom

Ovaj projekt će vam dati priliku da iskoristite stare šešire na kreativan način. Uz malo truda i mašte, možete napraviti jedinstveni luster koji će biti prava atrakcija u vašem domu.

lusteri od šešira

Moderna tabla za ceduljice – personalizujte vašu organizaciju

Napravite modernu tablu za ceduljice tako što ćete ofarbati šperploču od drveta breze. Najbolji efekat se dobije kada se koriste dvije boje koje su u kontrastu, a oblikuju se u prave linije koje se sijeku. Ova tabla je idealna za organizaciju vaših obaveza i zadataka, a uz to će dati poseban pečat vašem domu.

tabla za ceduljice

Ručno tkane tkanine – trendi dekoracija za vaš zid

Tkanje je ponovo u trendu, a ručno tkane tkanine su savršena dekoracija za vaš zid. Možete koristiti različite boje i teksture prediva kako biste napravili unikatnu dekoraciju. Ovo je projekt koji zahtijeva malo više vremena i truda, ali rezultati su spektakularni. Tkane tkanine će dodati toplinu i teksturu vašem enterijeru i biti će sigurno nešto što će privući pažnju vaših gostiju.

moderna ukrasna tkanina za zid

Isprobajte neke od ovih projekata i potražite inspiraciju u vlastitim hobijima. Uživajte u kreativnosti i stvaralaštvu, i ne zaboravite podijeliti svoje kreacije sa svijetom!

izvor: decoist.com

Komentariši