Početna>modamoda.info>parfemi i zabava>parfemi>Upoznajte jedan od najprodavanijih mirisa današnjice, Bvlgari Omnia Crystalline edt!

Upoznajte jedan od najprodavanijih mirisa današnjice, Bvlgari Omnia Crystalline edt!

Iako se pojavio još 2005. godine, Bvlgari Omnia Crystalline toaletna voda (edt) i dalje se ubraja u najprodavanije mirise. Od momenta pojavljivanja, pa do danas, uspio je da održi visoko mjesto na ljestvici prodaje, iako se već 2013. godine pojavilo njegovo novo izdanje, samo ovaj put u obliku parfema (edp). Svi su očekivali da će edp skinuti sa prijestola edt, ili ga čak i potpuno potisnuti iz prodaje, ali to se nije desilo. Naprotiv, edt je zadržao svoju poziciju, dok sudeći po reakcijama ljubitelja ovog brenda edp nije ostvario ni približan uspjeh. Zašto je Bvlgari Omnia Crystalline edt toliko popularan pokušaćemo da vam objasnimo u nastavku teksta.

Bvlgari Omnia Crystalline edt

Bvlgari Omnia Crystalline edt je nadahnuta savršenošću kristala. Delikatna i nježna kao dodir cvjetnih latica, ova blistava toaletna voda miriše na rosno cvijeće. U visokim notama je prozračni bambus i egzotično azijsko voće nashi, koje posjeduje veoma originalan svjež miris sa notom jabuke i kruške. U srcu mirisa je rascvjetao, nježan i ženstven lotus. Dok bazu čine elegantne drvene note. Kreator parfema je Alberto Morillas.

Potpuno neopterećujući, moderan, lagan i nevjerovatno dopadljiv miris. Osvaja na prvu i izmamljuje osmjeh na lice. Idealan je za toplije vrijeme, pogodan za sve prilike i situacije. Bilo da idete u šetnju, na proslavu ili posao, ostavićete utisak vesele i vedre osobe. Može se reći da je uz klasičnu Omniu, ovo jedan od najlepših parfema iz ove linije.

Vaše reakcije na Bvlgari Omnia Crystalline edt

Reakcije na ovaj proizvod su mnogobrojne, kreativne i inspirativne, kako od strane žena tako i od strane muškaraca, te smo odlučili da vam izdvojimo dvije najinteresantnije impresije:

 „Lijep i profinjen, nenametljiv, ženstven. Za svako doba godine, dana i noći. Za svaku priliku, za svaki dan, za svaku ženu. Miriše čisto, ugodno, ne mijenja se. Svima se sviđa. Pristojno postojan i slabašan. Od njega ne boli glava. I nikome ne smeta.

Kupila sam ga ovo proljeće u još jednom uzaludnom pokušaju da budem ono što nisam. Dala sam mu šansu par dana. I svaki put kad bih došla kući i skidala se, na odjeći bih osjetila miris kao da nije moja. Za mene je ovaj miris kao muškarac, po svemu idealan, pa ipak u daljini zvone zvona za uzbunu. Ali ne svadbena. I tražiš mu mane. A nema ih. I znaš da je pitanje dana kad ćeš ga napustiti jer to nisi ti. A on se trudi. I trudi. I dobar je i ništa mu ne fali. Pomalo je šteta, mislim to u gluvo doba noći (kad mi nije za zamjeriti), da muškarca ne možeš pokloniti kao parfem, nekome ko će ga znati cijeniti i uživati u njemu. Parfem poklonjen. Ja sama u gluvo doba noći. Jer ne mogu protiv sebe.“

„Danas sam na ulici sreo jednu ženu koju sam morao pitati koji parfem koristi, jer mi se jako svidio. Rijetko me neki miris toliko zainteresuje. Rekla je Bvlgari Kristal Bijeli, i sada gledam po notama, i da, to je sigurno ono što sam namirisao, čaj-lotus-mošus. Ne znam koliko je vremena prošlo od kada se našpricala ni koliko je špriceva nanijela, ali mirisalo je vrlo intenzivno, s lakoćom sam je namirisao sa 2-3 metra udaljenosti. Imao sam osjećaj kao da je odjeću oprala u tom parfemu, toliko je jako mirisalo, ali pritom nije bio ni najmanje zagušljiv ili naporan, nešto divno…“

Komentariši