Početna>modamoda.info>čestitke>Najljepša čestitka!
cestitka_rodjendan

Najljepša čestitka!

Najljepša čestitka se pamti cijeli život (malo pretjerujem :-)), ali definitivno ostaje upečatljiva i pamtimo je određeni vremenski period.Izraziti najljepše želje u nekoliko rečenica, a pri tome ostaviti utisak šarmantne i duhovite osobe je stvarno veliki izazov.

Kako nastaje čestitka

Sigurno vam se mnogo puta dešavalo da pokušavate cijeli dan da napišete jednu, ali samo jednu, rečenicu. Koju ste planirali uputiti vama dragoj osobi za njen rodjendan, Novu godinu, 8. mart, i sve ostale važne datume (a ima ih prilično mnogo 🙂 ). Da bi se realizovala ta jedna rečenica na tako važan datum potreban je bio cijeli jedan dan. Nekad se dešavalo i dva. Kada od tolikih pokušaja na kraju zaboravimo da nismo ništa poslali, pa se sjetimo drugi dan. Da bi prekratili te muke, mi koji nemamo inspiraciju, posežemo za čarobnim Google pretraživačem (najbolji izum u istoriji čovječanstva). Ne postoji džabe ona narodna „kada nešto ne znaš ti pitaj Google“ (ne postoji ni ta narodna, ali nije ni važno :-)).

Kako vam mi možemo pomoći da napišete čestitku

Potrudićemo se da vam na našem sajtu izdvojimo neke čestitke koje su se nama posebno dopale. One će biti upotpunjene sa fotografijama koje ćete moći sikdati i slati vama dragim osobama. Svaki dan ćemo dopunjavati kolekciju čestitki sa novim fotografijama. Koliko smo uspjeli u tome procijenite sami.

Ako imate neke prijedloge za čestitke slobodno nam šaljite, sve ćemo uvažiti. One koje nam se budu posebno dopale objavićemo na našem sajtu sa naznačenim imenom i prezimenom osobe koja nam je poslala.

Rodjendanska čestitka

Ti si moja VIBER ljubav dok nas internet ili baterija ne rastave. Srećan rodjendan!!!

cestitka_rodjendan

Želim ti da me se nikad ne otarasiš i da više ne kasniš! Srećan rodjendan!!!

cestitka_rodjendan

Želim ti malu vilu, mali Ferari, malu Visa karticu s malom sumom novca (par miliončića), malu fakultetsku diplomu, mali Rolex satić, par malih Cartier ogrlica… Jer na kraju krajeva život čine male stvari! Srećan rodjendan!!

cestitka_rodjendan

Komentariši