Početna>modamoda.info>ljepota i zdravlje>nokti i obrve>Novosti iz Catrice! Limitirana kolekcija Marina Hoermanseder, proljeće/ljeto 2017.!
Catrice

Novosti iz Catrice! Limitirana kolekcija Marina Hoermanseder, proljeće/ljeto 2017.!

Pripremite se za proljeće – nova Catrice limitirana kolekcija “Marina Hoermanseder”, kreirana u saradnji sa modnom dizajnerkom Marinom Hoermanseder, inspirisana je njenom trenutnom kolekcijom proljeće/ljeto.

Ovog proljeća i ljeta njena su inspiracija nemirni leptiri, šareno cvijeće i blistave perle – poput vrućeg ljetnog dana na Azurnoj obali.

Puno toga se još može pronaći u novoj limitiranoj kolekciji s prepoznatljivim znakom, kopča za kaiš.

Catrice

Nova Catrice limitirana kolekcija “Marina Hoermanseder”

Kolekcija se sastoji od nježno rozih i nud nijansi ruževa za usne, savršeno usklađene palete sjenila za oči, mnoštva trendi boja i svjetlucavih perli za raskošan sjaj – bićete apsolutno spremni za proljeće!

Po drugi put, uspješna dizajnerka Marina Hoermanseder sarađuje s Catrice. Dobijena kolekcija nepogrešivo je inspirisana njenom  kolekcijom proljeće /ljeto i Marina Hoermanseder zaštitnim znakom, kopčom za kaiš.

Predstavljamo vam proizvode nove limitirane kolekcije.

Ruž za usne

Catrice Marina Hoermanseder Catrice Marina Hoermanseder Catrice Marina Hoermanseder

Dva ruža za usne s kremastom formulom za sjajne usne – u nježnoj nud nijansi C01 Rose Bloom kao i intenzivnoj rozoj C02 Fuchsia’s Flower . Cijena ovih ruževa je 39,90 kn.

Paleta sjenila za oči

Catrice Marina Hoermanseder Catrice Marina Hoermanseder

Puderasta sjenila u četiri savršeno usklađene moderne boje s mat ili svjetlucavim završetkom C01 EYEconic Straps. Cijena ovih sjenila za oči je 39,90 kn.

Kremasto rumenilo

Catrice Marina Hoermanseder Catrice Marina Hoermanseder

Kremasta tekstura rumenila ima lagan, puderast završetak i vrlo lako se blenda C01 Blush Blossom. Cijena ovog rumenila je 31,90 kn.

Nail Lacquer lak za nokte

Catrice Marina Hoermanseder Catrice Marina Hoermanseder Catrice Marina Hoermanseder Catrice Marina Hoermanseder

Dugotrajni lakovi za nokte u četiri proljetne nijanse s mat ili sjajnim završetkom C01 Fuchsia´s Flower, C02 Nectarine Butterfly, C03 Côte D’Azur-Flair  i C04 Garden Viewed. Cijena lakova za nokte je 23,90 kn.

Highlighting perle za lice

Catrice Marina Hoermanseder Catrice Marina Hoermanseder

Sjajne perle  sadrže svjetlo-reflektujuće pigmente nježnog fokusa kako bi kreirale blistav sjaj C01 Crystal Skin. Cijena ovih perli za lice je 31,90 kn.

Kist za highlighter

Catrice Marina Hoermanseder Catrice Marina Hoermanseder

Premium, meke i guste čekinje idealne su za nanošenje i blendanje puderastih tekstura. Cijena ovog kista je 35,90 kn.

Kozmetička torbica

Catrice Marina Hoermanseder

Na dodir mekana torbica  s jedinstvenim dizajnom kaiša nudi prostor za čuvanje najvažnijih  beauty proizvoda.  Cijena kozmetičke torbice je 39,90 kn.

Komentariši