Početna>modamoda.info>ljepota i zdravlje>šminka>Skupo vs jeftino! Nars i Becca vs Rimmel, rumenilo i highlighter!

Skupo vs jeftino! Nars i Becca vs Rimmel, rumenilo i highlighter!

Rumenilo Nars Orgasm

Vjerovatno ste čuli za Nars rumenilo, jedno od najpopularnijih rumenila na svijetu. Posebno je poznata nijansa ovog rumenila po imenu Orgasm. Vjerovatno zbog kvaliteta i boje koja je jednostavno savršena i svima pristaje bez obzira na ton kože, a djelom i zbog imena koje je svima zanimljivo. Većina ljudi iz BiH nije bila u prilici da ga uživo i vidi iz razloga što ga nema na našem tržištu. Može se samo naručiti putem interneta i košta 30 $. Jako dobro rumenilo i prilično skupo za naš standard, ali je jednostavno savršeno. Većina slavnih holivudskih ličnosti koristi baš to rumenilo.

 

Becca highligter Opal

Kao što je Nars poznat po gore pomenutom rumenilu, tako i kozmetička kuća Becca ima odličan highligter Opal (preciznije Shimmering Skin Perfector™ Pressed u nijansi Opal). To je highligter sa zlatnim sjajem, koji koži daje lijepi sjaj i dodatnu dozu živosti. Odlično pristaje svim tonovima kože, tako da ga možete nositi bilo da ste svijetlog ili tamnog tena. Opal od Becca kozmetike, takodje teško da ste mogli vidjeti uživo osim ako ga niste naručili putem interneta, jer ga takodje nema na našem tržištu. Cijena mu je 38 $.

 

Rimmel Palette by Kate 3u1

Budući da su ova dva proizvoda savršena, ali su prilično skupi i teško ih je nabaviti, mi smo za vas pronašli alternativu, koja nije ništa lošija. Ne znamo da li se proizvode od istih sirovina ili možda čak u istoj fabrici, što nije isključeno, ali vam možemo reći da je jednako dobar. Da bude još zanimljivije u pitanju je jedan proizvod koji u sebi sadrži oba gore navedena proizvoda, i rumenilo i highligter. Tako da po jednoj cijeni dobijete i jedno i drugo.

Riječ je o Rimmel London Sculpting Palette by Kate 003 Golden Bronze. Ovaj proizvod je 3u1, rumenilo, bronzer i highligter. Takođe postoje tri varijacije ove palete, od najsvjetlije 001, do najtamnije 003. Medjutim, gore pomenuto rumenilo i highligter je samo u ovoj trećoj varijanti 003.

rimmel rumenila

Pakovanje i cijena

Dolazi pakovan u simpatičnoj plastičnoj kutiji, sa tri pregrade i prozirnim poklopcem kroz koji se vidi proizvod. U jednoj pregradi nalazi se rumenilo, u drugoj bronzer, a u trećoj highligter.  Sa zadnje strane nalazi se deklaracija i uputstvo za primjenu, sa našminkanim licem. Može biti vrlo korisno osobama koje se rijetko šminkaju na takav način.

Cijena mu je oko 12 KM (6 eura).

rimmel rumenila rimmel rumenila

Boja i postojanost

Boja rumenila i highligtera je kao što smo gore opisali, ali boja bronzera je prilično tamna. Ako imate svjetliju kožu, a odlučite se da ga kupite zbog rumenila i highligtera, vjerujte da vjerovatno bronzer nećete moći koristiti jer je prilično taman. Možda eventualno tokom ljeta ako prilično potamnite. U svakom slučaju to je odličan proizvod i bez korištenja bronzera. Ovaj proizvod će vam trajati jako dugo, zato što su to proizvodi koji se nanose u malim (neznatnim) količinama. Pozitivna stvar je što ga možete pronaći u skoro svim parfimerijama.

Zaključak: ako ne znate koje rumenilo ili highligter da kupite, mi vam ovaj toplo preporučujemo. Savršeno će vam odgovarati, nećete morati izdvojiti mnogo novca, a imaćete dva proizvoda u jednom. Posebno je praktičan za putovanja, kada se trudimo da ponesemo što manje stvari.

Napomena: Ovaj tekst nije sponzorisan od strane gore pomenutog brenda i pisan je isključivo na osnovu ličnog iskustva.

Komentariši