Početna>modamoda.info>ljepota i zdravlje>njega kože>Zategnuta i mlada koža – sistem za ljepotu REX-Kara!

Zategnuta i mlada koža – sistem za ljepotu REX-Kara!

Mlada, zategnuta i lijepa koža je san svake žene. Naša koža je vrlo osjetljiv organ i zbog toga joj je potrebna intenzivna njega. Ta njega trebala bi biti primjerena našoj starosnoj dobi, i posebnu pažnju bi trebali posvetiti odabiru proizvoda.

Ovom prilikom predstavljamo vam jedan novitet u segment proizvoda za zatezanje kože. Riječ je o uređaju REX-Kara, koji na potpuno prirodan način pomaže koži da se izbori sa starenjem.

 

Što je REX-Kara terapija za dubinsku njegu kože?

Visoko-tehnološki sistem funkcioniše uz pomoć profesionalnog uređaja i odgovarajuće tečnosti za njegu kože. Ultrazvučni valovi instrumenta rade naizmjenično uz usisavanje i pritisakanje kože. To omogućava da se tkivo olabavi i na taj način izvuku zarobljeni toksini iz kože. Time se takođe aktivni sastojci bolje apsorbuju čime se omogućava ogromno poboljšanje kože. Koža ponovo postaje glatka, sjajna i puna života. Ovaj uređaj omogućava vam da imate stručnu njegu kože u svom domu, bez posjete kozmetičaru.  Za ovu terapiju potreban vam je uređaj REX-Kara SPI i sredstvo za njegu kože koje dolazi uz njega. Ono je rađeno na bazi prirodnih sastojaka kao što su ruzmarin, sladić, kamilica, cink, ekstrakt crvene alge i Gatuline.

Sa sistemom REX-Kara koža izgleda čvršće i mlađe, bez bilo kakvih tretmana kao što su kolagen ili botoks. Ovaj sistem za njegu kože za sada možete pronaći u Marionnaud parfimerijama u Austriji.

Cijena Rex-Kara sistema je 282 eura, dok se dodaci za njegu kreću od 50 do 120 eura.

Komentariši