Početna>modamoda.info>parfemi i zabava>parfemi>Novi parfem Boss Ma Vie Intense, za ženu koja uživa u životu!

Novi parfem Boss Ma Vie Intense, za ženu koja uživa u životu!

Boss Ma Vie Intense pojavio se u februaru 2016. godine kao pojačana verzija istoimenog originala. Osvojiće vas svojim mirisom, svojom postojanošću i svojim Boss dizajnom.

Hugo Boss lansirao je Boss Ma Vie Pour Femme na ljeto 2014., u sklopu linije kojoj pripadaju izdanja Boss Nuit iz 2012., Boss Jour iz 2013. i Boss Nuit Intense iz 2014. godine.

Atmosfera koju evocira ovaj miris je šetnja pod zalaskom sunca, blage sunčeve zrake koje miluju kožu, male stvari i sretni momenti koji doprinose sreći. Miris je inspirisan nezavisnom ženom koja je puna samopouzdanja, ona pauzira kako bi uživala u malim stvarima. Svjež i jedinstven miris poziva na uživanje u životu.

Pakovanje

Parfem je pakovan u četvrtastu mat rozu kutiju s diskretnim slovima. U kutiji se nalazi bočica koja je, vjerovatno zbog svog četvrtastog oblika, vizuelno manja u odnosu na neke druge bočice iste militraže. Bočica je jako elegantna, iste boje kao i kutija s modernim prozirnim čepom.

Miris

Elegantna, cvjetno zelena i moderna kompozicija bazira se na cvijetu kaktusa, koji otvara kompoziciju i vodi do buketa u srcu koji se sastoji od mirisa ruže. Drveni tonovi kedra završavaju kompoziciju. Ovo je neodoljiv miris koji se svima dopada.  Moderan, ženstven, svjež, riječi su koje u punom smislu opisuju novo Boss izdanje.

Postojanost

Osnovni cilj nastanka novog Boss izdanja jeste poboljšanje postojanosti njegovog prethodnika, u čemu su kreatori i uspjeli. Intense je mnogo postojaniji od svog prvenca Boss Ma Vie. Na početku je malo jači, ali nije naporan, a poslije prelazi u lijep, nježan, ženstven miris.

S ovim parfemom ne možete pogriješiti, bilo da ga kupujete sebi ili nekom kao poklon. Parfem je koji se svakom može dopasti, jako elegantan, jako moćan i jako ženstven.

Komentariši