Početna>modamoda.info>parfemi i zabava>parfemi>Noviteti iz svijeta parfema! Upoznajte 5 novih mirisnih kreacija!

Noviteti iz svijeta parfema! Upoznajte 5 novih mirisnih kreacija!

Proteklu godinu obilježilo je mnoštvo noviteta iz svijeta parfema. U nastavku teksta izdvajamo 5 novih mirisnih kreacija.

Michael Bublé By Invitation Eau de Parfum

 

Michael Bublé By Invitation Eau de Parfum je glamurozni cvjetno-orijentalni miris sa jedinstvenom raskošnom punoćom “cvijeta ljubavi”.To je izuzetno elegantan miris sa svijetlim prizvukom svježine uz voćni naglasak. Uvod mirisa prepušten je vrlo zavodljivom crvenom voću i bergamotu. Srcem parfema dominiraju note đurđevka, divljeg jasmina i božura. Završni pečat daju nezaboravna, gotovo zarazna aura sandalovine, mošusa i vanilije.

Cijena Michael Bublé By Invitation Eau de Parfum 30 ml je 78 KM (oko 40 eura).

Clean Shower Fresh Eau de Parfum

Miris koji daje osvježavajući osjećaj, kao nakon tuširanja, i odmah nadahnjuje čula. Shower Fresh nije ni na koji način težak, snažan ili naporan, a razlog tome je delikatan citrus koji mu daje jedinstven, seksi, suptilan miris. Jednostavno to je ugodan, okrepljujući, miris gela za tuširanje. Gornje note čine: imun, mandarina i narandža. Srce parfema predstavljaju: đurđevak, cvijet narandže i jasmin. Donje note sastavljene su od:Mošusa i čistih nota drveta.

Cijena Clean Shower Fresh Eau de Parfum 30 ml je 105 KM (oko 54 eura).

Cartier La Panthère Légère Edition La Panthère Soir Eau de Parfum

Čarobni miris za slobodne i strastvene žene. Miris divljeg cvijeća kombinovan s finom i blistavom notom gardenije uz dodatak mošusa. Unutrašnjost bočice ispunjena je veličanstvenom i fascinantnom sklupturom pantera. Nova verzija Cartiera La Panthère Editon Soir parfema osvježena je legendarnim notama gardenije prelivene suptilnim praškastim sjajem mošusa, koji zajedno čine blistav cvijetni akord.

Cijena Cartier La Panthère Légère Edition La Panthère Soir Eau de Parfum 50 ml je 181 KM (oko 93 eura).

Jean Paul Gaultier Classique Essence de Parfum

U Classique Essence de Parfum pomješane su arome slatkog šlaga i đumbira. Arapski jasmin osigurava cvjetni aspekt, dok plemenite, drvene note mošusa i ambera daju mirisu dodatnu toplinu. Classique Essence de Parfum istovremeno je i eksperimentalni i gurmanski, jednostavno spektakularan parfem.

Cijena Jean Paul Gaultier Classique Essence de Parfum 30 ml je 111 KM (oko 57 eura).

Marc Jacobs Decadence Divine Decadence Eau de Parfum

Marc Jacobs Decadence je parfem raskošanog luksuza i ekstravagantnog glamura. Poziva vas da se prepustite mirisu ekspresivnog stila, luksuzne izrade i revolucionarnog dizajna, inspirisanog jednom od kultnih Marc Jacobs torbi. Miris je luksuzan, senzualan i drven. Jednostavno je zarazan! Eau de Parfum fasciniraće svakog svojim seksi, visokim, notama italijanske šljive, zlatnim šafranom i baršunastim irisom. Srce parfema je buket bogate bugarske ruže koja se spaja sa bujnim irisom i kremastim jasminom. Senzualni amber, vetiver i topli papirus kombinuju u donjim notama puni luksuz i zadovoljstvo.

Cijena Marc Jacobs Decadence Divine Decadence Eau de Parfum 30 ml je 123 KM (oko 63 eura).

Komentariši