Početna>modamoda.info>parfemi i zabava>parfemi>Najpopularniji parfem 2016! Testirali smo La vie est belle!

Najpopularniji parfem 2016! Testirali smo La vie est belle!

La vie est belle

Lancome je poznat po jako dobrim parfemima, medjutim posebno se izdvojio La vie est belle, koji je oborio sve rekorde prodaje ovog brenda. Ova mala bočica s mašnicom uspjela je da osvoji cijeli svijet.

La vie est belle L’Eau de Parfum Intense je novija verzija modernog klasika La vie est belle, koji je treći najprodavaniji parfem u svijetu. Iako se pojavio krajem 2015. godine odmah je uspijo da osvoji srca većine žena.

lancome-la-vie-est-belle-intense

Tvorci originalnog parfema i svih njegovih verzija, Dominique Ropion i Anne Flipo, osmislili su novi miris u čiji su sastav unijeli nove, senzualnije note. Rafiniranom, slasnom irisu u ovoj se verziji parfema La vie est belle Intense pridružuju intrigantna tuberoza i raskošni lješnjak. Jako svjež trio gornjih nota bergamota, narandže i kruške obogaćen je voćnom notom gorkog pupoljka crne ribizle. Rozi biber neočekivani je dodatak ovom luksuznom proizvodu.

la-vie-est-belle-lancome

Pakovanje

Parfem je pakovan u svjetlucavu kutiju metalik ljubičaste boje. Dizajn bočice je jako lijep. Definitivno se može reći da je bočica teža od većine bočica drugih parfema iste militraže.

Lancome je želio postići utisak luksuza u čemu je zaista i uspio. Bočica je dizajnirana tako da se na dnu nalazi deblji sloj stakla, dok je sav sadržaj koncentrisan u gornjem dijelu. Oko pumpice omotana je mašnica, što samoj bočici daje dodatnu dozu elegancije.

Miris

Miris je zaista intenzivan, izuzetno profinjen i luksuzan. Ako volite lagane, slatkaste, voćne parfeme, ovo nije miris za vas, ali ako volite upečatljive, elegantne, ženstvene mirise, dubokih nota, predlažemo da ga probate.

Postojanost

Jako postojan parfem! Neće pomisliti da ga ponovo nanesete jer će vas njegov miris okruživati cijeli dan. Mirisaće na vašoj koži cijelog dana, cijele noći i sledećeg jutra. Krevet u kojem ste spavali i odjeća koju ste nosili mirisaće po njemu danima poslije. Jako prepoznatljiv i intrigantan parfem. Svi će vas zapamtiti po njemu, dobićete brojne komplimente kako imate dobar parfem i brojna pitanja koji parfem koristite.  Ako želite ostaviti utisak, La Vie Est Belle pravi je izbor.

Ovaj tekst nije sponzorisan od strane gore navedenog brenda i pisan je isključivo na bazi ličnog iskustva. Ako ste u dilemi da kupite neki proizvod, a niste sigurni da li će on ispuniti vaša očekivanja, pišite nam a mi ćemo ga testirati za vas.

Fotografije: parfumery.com.au

Komentariši