Početna>modamoda.info>ljepota i zdravlje>nokti i obrve>Svaki lak za nokte može biti mat! Catrice Matt Top Coat lak za nokte!

Svaki lak za nokte može biti mat! Catrice Matt Top Coat lak za nokte!

Ako volite lijepe, sredjene i nalakirane nokte, onda vam se vjerovatno dopada novi trend mat lakova za nokte. U nastavku teksta govorićemo o Catrice Matt Top Coat završnom laku za nokte, uz koji svaka boja može biti mat. Ne morate trošiti novac na nove mat lakove u vašim omiljenim bojama. Dovoljno je da kupite samo jedan završni mat premaz koji će vašim postojećim lakovima dati mat završetak.

mat nokti

Catrice Matt Top Coat

Lak za nokte instant je podizač stila koji u trenu može osvježiti dnevnu ili večernju kombinaciju. Jedan od aktuelnih trendova manikure trenutno su mat nokti, odnosno lak bez odsjaja.  Međutim, kod nas ih uopšte nije lako naći. A kada i uspijete da ih pronađete, izbor boja je veoma mali!

Ako želite nokte ukrasiti ovakvim detaljem ne morate gubiti vrijeme tražeći željenu mat boju. To možete postići vrlo jednostavno jednim završnim lakom.

Catrice završni lak daje svakom laku mat efekat. Nanesite vaš omiljeni lak za nokte, ostavite da se osuši, i potom ga premažite jednim slojem Catrice mat završnim lakom za nokte.

Boja i sušenje

Catrice mat završni lak je bez boje, ali u sebi ima neke jako sitne šljokice, koje su toliko sitne da se jedva primjete. Kao i sve završne lakove i ovaj lak karakteriše jako brzo sušenje.

Postojanost i cijena

Postojanost laka zavisi od primarnog laka, odnosno lak će biti postojan onoliko kolika vam je postojan prvi sloj, možda koji dan duže.

Cijena Catrice Matt Top Coat laka je oko 6 KM (3 eura).

mat nokti

Catrice Luxury Nudes

Ako želite imati nokte u trendi pastelnoj boji, kao što je na prethodnoj fotografiji, možete je postići nekim od lakova iz kolekcije Luxury Nudes. Nijansa laka sa fotografije je 13 GENERATION whYte. Buduću da ovaj lak nema mat efekat, potrebno je pa ga premažete Catrice završnim mat lakom da biste dobili identičan efekat kao na fotografiji. Cijena ovog laka je takodje oko 6 KM (3 eura).

Komentariši