Početna>modamoda.info>moda>odjevni trendovi>Šta obući za doček Nove godine? 7 haljina koje ćete moći nositi ponovo!

Šta obući za doček Nove godine? 7 haljina koje ćete moći nositi ponovo!

Nemojte trošiti novac na haljine koje nikada nećete ponovo obući! Predlažemo vam 7 sjajnih haljina koje mogu poslužiti za doček Nove godine, neku proslavu, ljubavni sastanak ili za noćni izlazak.

ASOS haljina sa kimono rukavima

Dovoljno duga haljina, u kojoj vam neće biti hladno gdje god da slavite Novu godinu, a istovremeno bićete prava bomba. Kombinujte je sa krznenom bundom, koja će vas zaštititi od hladnoće, i visokim metalik potpeticama sa kaišićima.

Korzet mini haljina

Ako vam nije neprijatno pokazati više kože, onda je ova mini haljina super seksi izbor za vas. Povećaće vam samopouzdanje i moćete slobodno da plešete cijelu noć, bez da razmišljate da li se haljina pomjerila. Rađena je tako da prati liniju tijela i sve vaše pokrete.

Oasis ravna haljina sa šljokicama

Ako želite da nosite nešto sa šljokicama, ali da to istovremeno ne izgleda jeftino, onda je ova krem mini haljina s dugim rukavima savršen izbor. Šljokice su biserne, ali ne previše sjajne, tako da haljina ima uglađen izgled. Odlično se kombinuje sa crnim tajicama i crnim gležnjericama, što je super za hladne zimske dane. Budući da je dovoljno svijetla, takođe se dobro kombinuje i za toplije vrijeme.

Missguided mini haljina s pertlama

Ova super seksi haljina savršena je za proslavu u nekom noćnom klubu ili u nekim toplijim krajevima. Izrađena je od vrlo rastezljivog materijala koji se pripija uz tijelo, pa je potrebno obratiti pažnju prilikom odabira donjeg veša.

H&M mini haljina

Zelena boja je definitivno hit ove sezone, a posebno ova tamno zelena za koju vjerujemo da se svima dopada. Ova seksi haljina sa prorezom daje vampi izgled koji je istovremeno i elegantan i sofisticiran. Može se nositi na razne proslave, novogodišnju zabavu, noćni izlazak… jednostavno bilo gdje.

H&M mini haljina sa šljokicama

Ako ste se zaista odlučili za šljokice, predlažemo vam ovu glam haljinu koja posjeduje nevjerovatnu kombinaciju boja, od ljubičasto-plave do zlatne. Izabrati ovu haljinu znači imati mnogo hrabrosti i samopouzdanja. Nosite je uz visoke potpetice sa kaišićima, a ako vam bude hladno kombinujte je sa krem džemperom.

Missguided bronzana satenska haljina na preklop

Ova graciozna satenska haljina nosi sa sobom ozbiljnu dozu glamura. Mi je vidimo u kombinaciji s visokim potpeticama sa kaišićima ili sa čizmama iznad koljena za edgy izgled.

Komentariši