Početna>modamoda.info>životni stil>dom>Moderno uredjen dom – nove kolekcije namještaja za svačiji ukus!

Moderno uredjen dom – nove kolekcije namještaja za svačiji ukus!

Da li je raskošno kao Versace ili kreativno kao Louis Vuitton, nove kolekcije namještaja zadovoljiće svačiji ukus.

Raskošan namještaj za svaku palatu!

“Versace nije samo ime, to je način života ” rečenica je koju Donatella Versace voli naglasiti u svojim intervjuima. Mnogo zlata, raskošne dekoracije i plemeniti materijali zaštitni su znak Versace Home kolekcije. Kolekcija je rađena u duhu njenog brata Giannia Versace, sastoji se od bogatog namještaja, jastuka i svilenih pokrivača.

Više informacija o Versace zlatnoj groznici možete pronaći na versacehome.it

 

Luksuzna koža sada je sastavni dio vašeg doma!

Veliki dizajneri kao što su Campana Brothers osmislili su Travel Collection “Objets Nomades” za svjetski poznatu modnu kuću Louis Vuitton. Jedan dio nove kolekcije za uređenje doma su multifunkcionalne luksuzne kožne fotelje pravljene od najfinije kože, rasvjetna tijela u obliku otvorenog lampiona i sklopivi kreveti. Jednostavno prava atrakcija za vaš dom.

Više informacija o Home Décor kolekciji možete pronaći na eu.louisvuitton.com

 

Od 1983. Missoni nam donosi jedinstvene komade namještaja!

Nova kolekcija Missoni namještaja inspirisana je cik-cak uzorkom koji dominira novom kolekcijom Missoni odjeće. Različite pruge, cik-cak uzorak i šarenilo transformisaće svaki prostor u hipi de luxe stilu. Tvorac firme Rosita Missoni je glavni kreativni direktor nove Home kolekcije, koja je kao što vidimo, vrlo uspješna.

Više informacija možete pronaći na missonihome.it

 

Najbrža Home kolekcija!

Sa James Bondom upoznali smo i luksuznu marku automobila Aston Martin. Međutim, ove godine Aston Martin priredio nam je novu kolekciju luksuznog namještaja. Elegantan, oštar, sa neodoljivim stilom, glavne su karakteristike Aston Martin namještaja. Nova kolekcija odlikuje se dinamičnim dizajnom oštrih linija i najkvalitetnijih materijala (za dnevni boravak, kancelariju ili spavaću sobu).

Više informacija možete pronaći na astonmartin.com

 

Komentariši