Početna>modamoda.info>parfemi i zabava>parfemi>Vanvremenski klasik, Dolce&Gabbana The one! Parfem koji bi svaka žena trebala imati!

Vanvremenski klasik, Dolce&Gabbana The one! Parfem koji bi svaka žena trebala imati!

Po zamisli dizajnera parfem Dolce&Gabbana The One je miris jedinstvene žene koja odmah privlači pažnju ne samo svojim izgledom, već i svojim stavom. Miris je kao i svi mirisi ovog proizvođača “sa karakterom”, poseban i privlačan.

Dolce & Gabbana oduvijek stvaraju za posebne, jedinstvene žene koje privlače pažnju svojim stilom i ljepotom. The One je parfem koji istražuje mnoga lica takve žene, od bezbrižne parti devojke do moćne žene i romantične zavodnice.

„Pažnja je uvijek usmjerena na The One. To je kao da je ona jedina žena u prostoriji.“  Domenico Dolce

„Svaka žena je The One!“   Stefano Gabbana

Pakovanje

Parfem je pakovan u zlatnu četvrtastu kutiju, sa crnim slovima. U kutiji se nalazi četvrtasta bočica sa parfemom. Bočica je prilično teška u odnosu na druge parfeme. Razlog je taj što se na dnu, kao i na obodima bočice nalazi deblji sloj stakala. Sam parfem nalazi se u sredini bočice. Bočica je jako elegantna, radjena od prozirnog stakla, kroz koji se vidi žućkasta parfemska tekućina. Na bočici se nalazi jako lijep i neobičan zlatni čep, koji daje dozu elegancije i luksuza, budući da je sama bočica prilično svedena i jednostavna.

Miris

Orijentalna cvijetno-voćna kompozicija je veoma topla, senzibilna sa puderastim tragom vanilije. Kompozicija se otvara nježnom i svježom mandarinom, bergamotom, ličijem i nježnom breskvom. Srce mirisa je tanko i nježno, u njemu se prepliću note jasmina, đurđevka, bijelog ljiljana sa voćnim dodirom šljive. Drvenasto-puderasta baza je napravljena od korijena vetivera, ambera, mošusa i vanilije.

Postojanost

Ovo je jako postojan parfem, koji vas prati cijeli dan. Nije napadan, nije opterećujući, ali svakako privlači pažnju. Idealan je za hladnije vrijeme, kada želimo da osjetimo nježan, topli miris koji nas neće “gušiti”. Ovaj parfem vam definitivno daje dozu elegancije i ozbiljnosti.

Iako se pojavio 2006. godine i dalje je jako popularan i za njega se može sa sigurnošću reći da je vanvremenski klasik. Sa ovim parfemom ne možete pogriješiti, uvijek je aktuelan, uvijek je lijep i uvijek će privlačiti pažnju.

Komentariši